Sorin22pg's Blog

Un altfel de blog.

Cum iubesc barbatii?

love-3CORAZONRENOVADO-amor-pasion_largeNu este usor sa te adaptezi noii generatii de femei care vor barbati sensibili dar in acelasi timp puternici si protectivi.Sunt in ”razboi” cu femeile si nu reusesc sa le inteleaga,se proclama puternici,dar se simt instabili,siguri pe sentimentele lor,dar disponibili pe jumatate.V-ati pus vreodata intrebarea cum iubesc barbatii?

Confuzi ,incapabili sa iubeasca bine,infideli mereu,aceste cuvinte le auzi de la femei.Dar au dreptate sau nu?Iubesc asa de rau barbatii sau iubesc in felul lor.Pentru a le face pe plac femeilor cateodata barbatii uita sa exprime instinctele sale vitale.

Diferenta dintre un barbat si o femeie este la radacina dragostei.Barbatul este un tezaur ce trebuie descoperit si in acelasi timp trebuie pus in valoare.O femeie trebuie sa valorifice ceea ce un barbat ii poate oferi,barbatul este o sursa inepuizabila,trebuie doar ca femeia sa stie sa cultive si sa culeaga ceea ce un barbat ii poate oferi..Dragostea este o nebunie si daca spun ca nu numai sexul conteaza atunci unora o sa li se para o nebunie.Si barbatii iubesc cu pasiune,cu frica iubesc in profunzime si cu intensitate.

In ultimul timp am observat ca multi barbati au o dorinta foarte mare de a fi sinceri,au vointa de a fi ascultati si de a asculta.Chiar daca unora li se pare un pic deplasat eu o spun ca si barbatii au nevoie de acceptare de admiratie,de incurajare.Si acum trebuie spus ca evolutia civilizatiei noastre a facut un progres mai mult in randul femeilor din moment ce  s-a ajuns la o egalitate si barbatii romantici ,barbatii de stil vechi asa cum sunt catalogati cei care mai au un pic de romantism sunt uneori ridiculizati.

linda904-2-i-miss-you-art-black-and-white-sad-woman-my-pic_largeIubirea este o relatie ce se construieste pe ”eu si tu”de aceea uneori femeile prin natura si prin esenta femeile se dubleaza ,corpul lor poate purta si un copil,in schimb barbatul este mereu mono si are o structura ce se indreapta mai mult spre el,de aceea pot spune ca iubirea este un eveniment feminin.Barbatii care accepta la propriu partea romantica se pot implica intr-o relatie autentica,si odata implicati dau totul.

Femeile ,mai ales cele care se cred mai emancipate pun in discutie increderea barbatului dar facand acest lucru pun la indoiala propria autostima,din moment ce nu are incredere in barbat se desconsidera in primul rand pe ea.Barbatul ce se simte iubit ,stie ca partenera lui asteapta ceva de la el,lucrul acesta il face sa fie mai responsabil  si il face sa se implice mai mult intr-o relatie in care fiecare are posibilitatea de a se exprima si de a se comporta natural fara sa improvizeze  nimic,facand aceasta relatie una mult mai bogata.

Nefiind preocupati ca nu se pot ridica la pretentiile celuilalt ,da o stare de libertate si de incredere care face sa se instaleze dragostea si iubirea.Femeile sunt facute pentru a fi iubite nu pentru a fi intelese.Barbatii trebuie intelesi pentru a avea certitudinea ca intr-adevar exista dragoste din partea lor.

9 noiembrie 2009 - Posted by | Romantism |

6 comentarii »

 1. ai scris frumos,sorin, si simtzi frumos.sper ca ai o fata langa tine care sa te merite.

  Comentariu de dianabuzauprietenanicoletei | 13 noiembrie 2009 | Răspunde

 2. Ai multa fantazie.Cred ca nici barbatii nu sunt de acord cu ce ai scris.Adevarul este ca eu cu cat incerc sa-i inteleg pe barbati cu atat mai mult sunt dezamagita si renunt sa-i inteleg.Poate sunt eu anormala.Sper sa ai tu dreptate.Nu vreau sa te descurajez.Pooooooooopic.

  Comentariu de Nicoleta | 14 noiembrie 2009 | Răspunde

 3. Am intalnit din pacate si eu un barbat confuz, incapabil sa iubeasca, egoist. Tocmai ne-am despartit dupa o relatie de 2 ani si ceva, mi-a promis marea cu sarea..casatorie..familie.. eu am facut multe sacrificii pt el, si pur si simplu nu pot sa inteleg cum de s-a indragostit dintr-o data de alta…din moment ce i-am lasat libertatea sa iasa cu prietenii, nu faceam crize de gelozie nici isterica nu eram, si il ascultam cand avea probleme la serviciu.
  Am ramas intr-adevar cu un gust amar..si acum zic ca nu o sa mai iubesc niciodata…sper sa nu fie asa!
  Frumos blog, succes in continuare!

  Comentariu de vasilica | 24 ianuarie 2010 | Răspunde

 4. Sa nu mai spui nicicand „nu o sa mai iubesc niciodata”.Pentru ca fara iubire nu se poate trai.Deci fii sigura ca o sa iubesti si o sa fii iubita asa cum meriti.

  Comentariu de sorin22pg | 24 ianuarie 2010 | Răspunde

 5. Poate ca asa o fi cum spui tu.Ceea ce eu vreau sa spun e ca un barbat are nevoie la fel ca o femeie de iubire,intelegere,incurajare,sustinere.Barbatii sunt si vor ramane mereu copii si poate ca asta e partea frumoasa a lucrurilor.sunt capabili de multe dar trebuie incurajati si in acelasi timp supravegheati dar cu blandete.Vor incerca mereu ceea ce e interzis ,doar din curiozitate>eu zic ,ca trebuie iubiti si acceptati asa cum sunt iar de vrem sa ii tinem langa noi atunci sa le satisfacem curiozitatea si sa ne completam reciproc fara sa ne sufocam reciproc.

  Comentariu de Ramona | 24 iulie 2010 | Răspunde

 6. Barbatii deobicei nu stiu sa arate ca iubesc…o spun in cuvinte foarte usor dar la fapte se descurca mai greu,trebuie tot timpu impinsi de la spate sa deie dovada ca ceea ce zic o si simt,sunt putini barbati care stiu sa arate dragostea si in fapte,sa fie romantici,tandrii,dar si cu capul pe umeri atunci cand trebuie….oricum frumoase cuvinte..te pup

  Comentariu de Alexandra | 8 septembrie 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

%d blogeri ca acesta: