About

Salut !Sunt Sorin Smeianu, sunt o persoana care intotdeauna a cautat si iubit adevarul si a urat nedreptatea.Sunt sigur ca nu pot schimba lumea dar macar as putea sa o fac mai buna.Stiu ca nu este usor dar atunci cand crezi ca ai dat totul dar rezultatul nu este cel pe care il vrei poti sa fii multumit pt ca tu ai dat totul dar nu s-a schimbat decat putin.Poate fi un pas mic pentru tine dar poate fi ceva foarte mare pentru ceilaltii.Pot fi o enigma totala caracterizata prin frumusete (interioara), sensibil sau insensibil, cu ambitie si caderi, castig sau pierderi. Romantismul se bate cap in cap cu obsesia de realitate,iar visele sunt facute pentru a fi indeplinite! Si eu, ca oricare alta persoana, pot avea principii corecte, sau altele mai putin sanatoase, pot scrie prostii, sau lucruri adevarate! Spun ceea ce simt, chiar daca altii nu inteleg! Nici eu, poate, nu ma cunosc suficient! Simt, traiesc, invat, zambesc, rad sau plang, visez sau realizez, gandesc pozitiv sau negativ.asa sunt eu…

Am invatat ca in viata trebuie sa dai dovada de mult curaj pentru a depasi momentele grele si un lucru important sunt prietenii    .

Cred ca romantismul trebuie sa ramana mereu si sa stapaneasca aceasta lume care in ultima vreme este din ce in ce mai rea si incet, incet da la o parte sentimentele.Sunt un om obisnuit,fericit si slava Cerului, sanatos!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s